A környezetbarát Goodyear

Környezetbarát Goodyear téli gumi
Környezetbarát Goodyear téli gumi

A környezettudatos gépkocsivezetők is fellélegezhetnek, amennyiben olyan gumiabroncs birtokába jutnak, aminek előállítói és forgalmazói természetbarát technológiák alkalmazásához folyamodnak az előállítási procedúra folyamán.

Amennyiben a Goodyear téli gumi mellett teszi le a voksot, akkor tett egy lépést az ökológiai lábnyom csökkentése érdekében. Tudniillik a Goodyear téli gumi a Biolsopren technológiát alkalmazza a gyártásban, ami az újrahasznosított anyagok felhasználásával dicsekedhet és ezen lépésével, törekvésével úttörőnek mondhatja magát a cég.

Az előállítók figyelme az állandó újításokra is kiterjed, amely által megbízhatóvá, biztonságossá és nem utolsó sorban komfortosabbá szeretnék formálni az utazást, a vezetést. A Goodyear téli gumi számos alkalommal, sőt, manapság is kiemelkedő szerephez jut a tesztek során, amellyel stabilitását és minőségi hovatartozását is egyértelműsíti.

Látogasson el a Mez&Mol Kft. gumiabroncs értékesítéssel, szervizeléssel és autómosással foglalkozó szaküzletünkbe Miskolcra, vagy tekintse meg színes kínálatunkat az autógumipláza.hu weboldalon!