Hosszabb együttlétek természetes módon

A potenciazavar és a stresszes életmód

Hosszabb együttlétek természetes módon
Hosszabb együttlétek természetes módon

Amennyire a hölgyek túlnyomó részét megviselik a túlsúllyal és az alakjukkal kapcsolatba hozható problémák, ez a gond legalább annyira súlyos a férfiak körében.

A potenciazavar egyre több férfinál jelentkezik, kortól függetlenül. Az csupán egy tévhit, hogy öregkorban kötelezően csökken a teljesítőképesség. Valójában az életmódunk a leginkább meghatározó dolog ebben a témában.

Gyakran nem is fizikai probléma, hanem sokkal inkább pszichés a potenciazavar, azonban erre sokáig rá sem döbbenek azok, akik ilyen gonddal küzdenek és sorra járják az orvosokat, szakértőket, míg végső elkeseredésükben elkezdenek mindenféle kétes eredetű szereket szedni a javulás reményében.

A potenciazavar jelentősen csökkenthető, hogyha az életmódunkban javulás következik be. Sok mozgás, stressz-mentes mindennapok, pozitív gondolatok és egészséges táplálkozás. Ez általában segíthet a potenciazavarban szenvedőknek. Viszont különböző fizikai okai is lehetnek, mint például a cukorbetegség vagy a túlzott alkoholfogyasztás.