Konténer törmelékhez

Megoldjuk a sittszállítás során felmerülő problémákat

Konténer törmelékhez
Konténer törmelékhez

Nem egyszerű feladat megszabadulni az építkezések, bontás során keletkező hulladéktól. Ilyen esetekben megoldható a sittszállítás cégünk segítségével.

Vegye fel a kapcsolatot az ügyintézőnkkel a részletek pontosítása céljából! Elérhetőségeinket megtalálja a weboldalunkon. A sitt konténer rendelés lehetséges telefonon, e-mail-ben vagy az oldalunkon lévő megrendelőlap kitöltésével. A sittszállítás a törvényben előírt módon történik, mert csakis a kijelölt területeken helyezzük el a hulladékot.

Szűkebb utcákban és udvarokban is találunk megoldást az elhelyezésre, amihez elég egy 2,8 méter széles és 3,5 méter magas bejárat. Az autó a megbeszélt helyen és időben megérkezik, a fizetés a sofőrünknél lehetséges. Ha megtelik a konténer, akkor rövid idő alatt biztosítjuk a cserét. Egy építkezés során minden perc számít.

Természetesen nagyobb mennyiség esetén tudunk adni kedvezményt is az árból, ezt az ügyfélszolgálatunkon tudja egyeztetni. A sittszállítás jelenleg Budapest kerületeiben és egyes Pest környéki településeken lehetséges. Az árak kerületenként változnak.