A Samsung robotporszívó kiváló munkát végez

Kedvenc eszköze lesz a Samsung robotporszívó
Kedvenc eszköze lesz a Samsung robotporszívó

A háziasszonyok dolga nem könnyű. A főzés, mosás és egyéb ház körüli munka mellett még a takarításra is időt kell szánni, ami, lássuk be, akár több órát is igénybe vehet egy nagyobb lakásban. A takarítás egy részét azonban most már rábízhatja a házi robotokra, így több idő marad a többi feladatra és pihenésre. A Samsung robotporszívó egy igen ötletes és nagyszerű berendezés, hiszen amíg a háziasszony főz, mos, vagy éppen bevásárol, addig ez a készülék megoldja a takarítást. Legalábbis ami a padló tisztán tartását illeti.

Önnek nem kell mást tenni, mint beprogramozni, hogy mikor álljon munkába, és a berendezés végrehajtja a parancsot. Akár napokra előre is be lehet programozni, így a Samsung robotporszívó addig is dolgozik, amíg Ön nincs otthon. A készülék igen jól tájékozódik a lakásban, hála a nagy látószögű kameráknak. Nem ütközik bele az akadályokba, és bejárja a padló minden négyzetcentiméterét, így tökéletes munkát végez.

Kis mérete miatt pedig könnyen befér akár a bútorok alá is, így ott is ki tud takarítani. A Samsung robotporszívó képes arra is, hogy ha érzékeli, hogy lemerülőben van az akkuja, akkor visszatér a dokkoló egységre és feltöltődés után ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Sőt az újabb, továbbfejlesztett modellek a dokkolóban a porzsákjukat is képesek kiüríteni. Szintén az újabb Samsung robotporszívó modellekre jellemző az is, hogy távirányítóval kijelölhető számukra a padlón maradt szennyeződés, így azok visszatérnek arra a helyre és eltakarítják azt.

Elég csak a távirányító fényét a koszos területre irányítani, és a porszívó rögtön odamegy. A Samsung robotporszívó nagy kerekeinek köszönhetően könnyen veszi az akadályokat, így a vezetékekben sem akad meg, és a szőnyeg rojtjai sem zavarják a munkában. Így Ön bátran magára hagyhatja kis kedvencét, hadd végezze a dolgát, és addig Ön pihenhet, akár el is mehet otthonról. A Samsung robotporszívó akár karácsonyi ajándéknak is kiváló ajándék lehet. Miden háziasszony álma egy olyan berendezés, amelyik segít neki a házimunkában.