A tapéták ezer arca

A tapéták népszerűségének titka
A tapéták népszerűségének titka

A tapéta világa újra kivirágzóban van, termékkínálata folyamatosan bővül, egyedi és klasszikus darabok is megtalálhatóak, így mindenki kedve szerint válogathat, az ízlésének megfelelően. A tapéták használata napjainkban egyedivé nőtte ki magát, hiszen már nem a teljes falra helyezzük fel, hanem csak sávokban, ami kihangsúlyozza a függönyöket, szőnyegeket és a fal színét is.

A termékskála napról-napra szélesebb, megjelentek a virágmotívumokat ábrázolók, új színek, barokk, marokkói hangulatú, mediterrán és nem utolsó sorban, a modern design is igen keresett.

Mindenki ízlését kielégíti, ezáltal bárki megtalálhatja a számára tetsző darabot, csak a képzelet szab határt a tervezésben. Rengeteg alapanyagból készülhet, lehet textil, üvegszálas, hab, relief, de a hagyományos papírtapéta is jelen van.

Azok a személyek, akik kedvelik az antik tárgyakat, a nagyszülők régi otthonát, annak a vintage tapétákat álmodták meg, hiszen a segítségével időutazásban lehet részük, vagyis a modern világból hazaérve kiszakadnak, ami nyugalmat és biztonságot nyújt.