Ébredés az Ötödik dimenzióban

Az Ébredés az Ötödik dimenzióban felrázza az olvasóit

Ébredés az Ötödik dimenzióban
Ébredés az Ötödik dimenzióban

Mi, emberek, hajlamosak vagyunk elfogadni és nem megkérdőjelezni a körülöttünk lévő világot, hiszen sok esetben így a legkényelmesebb. Az Ébredés az Ötödik dimenzióban című könyv írója, Maureen J. St. Germain bizony nem áll be a komfortos életmódot követők tömött sorába.

Az amerikai származású hölgy a népszerű könyvében merészen rákérdez arra, vajon valóság-e, amit a szemünkkel látunk, illetve a múltban megélt élményeink nem adnak-e okot arra, hogy gyanakodjunk, miszerint már volt részünk 5D multidimenzionális impulzusban. A mű útmutató is, ami alapvetően a rohanó világ emberének nyújt nagy segítséget.

Az Ébredés az Ötödik dimenzióban ugyanis tanácsot ad arra nézve, hogyan tudnánk a legeredményesebben kamatoztatni a bennünk szunnyadó erőt, különös tekintettel arra az energiára, amit a testünk az alvás során szabadít fel. Ha eldöntötte, a következő olvasmánya más lesz az eddigieknél, érdemes az Ébredés az Ötödik dimenzióban című könyvet választania, ami a sok pozitív vélemény alapján letehetetlennek fog bizonyulni.