Az infraszauna csökkenti a stresszt

Az infraszauna hatása

A tradicionális szaunák is számtalan kedvező tulajdonsággal rendelkeznek, hát akkor azok, amelyek a modern technológiát hívják segítségül azért, hogy a lehető legjobb eredményt produkálják. Jó példa lehet erre, hogy a hagyományos fajták mellett, az infraszauna még jobban tudja csökkenteni a stresszt és a fáradékonyságot.

Ennek a kellemes, roppant nyugtató melegében eltöltött pár perc felér egy kiadós masszázzsal, amely hatékony feszültségoldó hatással oldja a görcsös izmokat. Aki ezt kipróbálta, az a kabinból kilépve teljesen felfrissültnek és erősnek érezhette magát, nem csupán testileg, de szellemileg is.

Az infraszauna nyújtotta, igen sajátos hipertermiás terápia az egyik dolog, amely jelentősen felélénkíti a növekedési hormon szintet, ami fontos a test szöveteinek karbantartásában, beleértve a test izmait. Ez a kifogástalan kezelési forma a krónikus fáradékonyságban szenvedő betegeknél nagy mértékben segíteni tud helyreállítani a vegetatív igerendszer működését. Ezért és sok más miatt is megfontolandó lehet az infraszauna gyakori használata.