orvosi tunika

Az orvosi tunika nagyon divatos

Az egészségügyben dolgozóknak speciálisan kialakított öltözetet kell viselniük. Az orvosi tunika választéka hatalmas, így minden hölgy megtalálhatja a tökéletes darabot. A termék általában 100 % pamutvászon anyagból készül, ezért rendkívül kényelmes. Az elülső részén található zsebek biztosítják azt, hogy a szükséges kellékek mindig kéznél legyenek. Kör és V-nyakú kivitelben egyaránt megvásárolható.

A hátsó részén található kötő segítségével egyéni méretre igazítható. Az oldalán lévő hasíték növeli a komfortérzetet. Az öltözet modern technológiával készül, hiszen meg kell felelnie az EU szabványoknak, illetve a szakma követelményeinek. Az orvosi tunika nemcsak kényelmes, de rendkívül könnyű és stílusos is. A kiváló anyagösszetétel garantálja, hogy sok mosás után is megőrizze a színét és a méretét.

Praktikus funkcióval is el van látva, mint például a kulcstartó hurok. Ez hozzájárul a ruha vonzerejéhez. Könnyű benne mozogni, vagyis nem jelent kihívást egy hosszú műszak sem. Az orvosi tunika egyszerűen megrendelhető az interneten keresztül.