balatoni apartman

Balatoni apartman közeli gyógyfürdőkkel

Fonyód a magyar tenger déli partjának legnagyobb városa. Központja mindig nyüzsgő és zsúfolt, míg a külvárosok inkább csendesek. Az itt elhelyezkedő Sunset Resort balatoni apartman széles, homokos strandokkal várja a nyaralókat. A tóban vitorlázni, búvárkodni és vízisíelni is lehet.

A strandon felszereléseket lehet bérelni, a gyermekeknek pedig rengeteg játszótér és színes látnivaló áll a rendelkezésre. Két gyógyfürdő, Csisztapuszta és Nagyberek, körülbelül 4 km-re található Fonyódtól. Azoknak, akik egy balatoni apartmanban szállnak meg, számos kezelés és gyógyfürdő áll a rendelkezésükre, amelyek a helyi források ásványvizét használják.

A Balaton kiváló konyhával rendelkezik, ahol a legendás gulyás és a fűszeres halászlé is helyet kap. Népszerű helyi gyorsétel a fokhagymás szósszal, sajttal és tejföllel kínált lángos, amit minden itt pihenőnek érdemes kipróbálnia. A balatoni apartmanok vendégei desszertként szívesen fogyasztják a rétest, ami a magyar konyha egyik elismert szimbóluma, így a külföldi és a helyi turisták sem hagyják ki.