Bicikli zárak

Bicikli zárak – Árak és egyéb hasznos tudnivalók

Ha biztonságos világban élnénk, akkor fölösleges kiadásnak tarthatnánk a kerékpárzár árát, de sajnos ez nem így van. Ezért, ha nem akarunk gyalog hazamenni a boltból vagy máshonnan, ahová biciklivel indultunk el, akkor ajánlott egy megfelelő védelmet nyújtó kerékpárzárat használnunk. Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon mozognak a bicikli zárak, akkor egyszerűen kattintson a zardepo.hu linkre! Ebben az internetes üzletben különböző védelmi szintet nyújtó Abus és Citadel hajtogatós és U alakú biciklizárak közül válogathatunk.

A magas minőségű termékek nem kerülnek hatalmas összegekbe, de az biztos, hogy minél nagyobb védelmet biztosít, annál többet kell fizetnünk az adott kerékpárzárakért. Persze a közkedvelt márkák között is vannak, amelyek képesek jó ár/érték arányt nyújtani. Például az Abus Bordo hajtogatós kerékpárzárak valódi áttörést hoztak a színvonalas termékeket gyártó német cégnek.

Biztonsági láncok és lakatok szintén felfedezhetőek a webshop gazdag kínálatában, tehát gyakorlatilag minden kapható, ami a bringa biztonságát szolgálja. A webáruház csapata gyakran kedveskedik a vásárlóknak biciklizár akciókkal is, amikor többszázalékos árkedvezménnyel lehet hozzájutni, az amúgy sem túl drága termékekhez. Ugyanakkor arra is felhívják a vásárlók figyelmét, hogy a legolcsóbb lehetőségek nem minden esetben irányadóak, vagyis például a sodrony- és kábelzárakat, valamint az acélperselyes görgős változatokat csak másodlagos zárként érdemes használni.

Célszerű valódi magas biztonságot nyújtó kerékpárzár megvétele mellett dönteni, mert a legtöbb lopás a kevesebb védelmet nyújtó példányokhoz köthető. Az említett zárakkal szemben, amelyek leginkább elrettentő szerepet töltenek be, a webshopból pár ezer forintért már beszerezhető alapszintű, U alakú kerékpárzár, ami sokkal nagyobb védelmet képes adni a járgánynak. Több szempontot is célravezető átgondolni a kerékpárzár kiválasztása előtt. Ezek között talán az első számú a zár biztonsági szintje, illetve az, hogy hol használjuk majd.