Egy webáruház bérlés feltételei

webaruhaz_berlese_miniboltHa internetes kereskedéssel kíván foglalkozni, mindenképpen valamilyen vállalkozási formával kell rendelkeznie és a tevékenységi köreiben kell szerepelnie a „Csomagküldő, internetes kiskereskedelem” tevékenységi körnek is.

Webáruház bérlés esetén http://webaruhazkeszites-web.hu/webaruhaz_berles találnia kell egy olyan szolgáltatót, ami megbízható informatikai hátteret, megfelelő tárhelyet biztosít majd webáruházának.

Garantálja a zavartalan, folyamatos működését. Az sem árt, ha ügyfélszolgálata is megbízható és minden csatornán – e-mail, telefon, skype – elérhető, amikor szüksége van rá. Lehetőséget ad rá, még a webáruház bérlés előtt, hogy meggyőződhessen a webáruház kezeléséről.

A minibolt.hu oldalán lehetősége van egy úgynevezett tesztoldal igénylésére, költségmentesen és kipróbálhatja a termékfeltöltés technikáját és a rendelés folyamatát. Amennyiben megfelelőnek találja, elkészítik a kívánsága szerinti színvilágú webáruházát, felépítik termékkategóriáit, alkategóriát, menüit.

Beépítik cége logóját, és a megfelelő termék tulajdonságokat – szín, méret, kiszerelés -, amennyiben igénye van rá a kártyás fizetési modult, az átutalási és a készpénz fizetési lehetőségei mellett. A készletkezelést, és az egyedi cikkszám kezelését, de kupon kód beépítésére is lehetőség van. Webáruház bérlése esetén korlátlan tárhelyet és postafiókot biztosítanak webáruházának.