Fontos a működő villanybojler

Bojler

Vízvezeték-szerelő műhelyünk villanybojlerek, ezek közül is elsősorban a különböző nagyságú Hajdú bojlerek szerelésére szakosodott. Amennyiben megrendelőnk valamilyen más típusú villanybojler vásárlását tervezi, mi ezt minden akadály nélkül felszereljük, de bojlerrel együtt csak a Hajdú termékek szerelését végezzük.

Emellett csak ezek javítását vállaljuk, hiszen ehhez a típushoz tudunk alkatrészt biztosítani. Emellett az olasz Ariston villanybojler szerelését és bizonyos típusú javítását is végezzük. De erről mindig a javítást megelőzően érdemes érdeklődni.

Az Ariston bojlerekhez is vannak alkatrészeink, de mivel ezen megrendelésünk kevesebb, így akadhatnak hiányosságok. Természetesen, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy ez a villanybojler alkatrész is, ha esetlegesen hiányzik a raktárunkból, mielőbb beszerzésre és beszerelésre kerülhessen.

A nyári időszakban kisebb kellemetlenséget jelent, ha elromlik a bojler, de ősszel, télen és tavasszal bizony meleg víz híján nagyon kellemetlen.