vízszűrő betét

Hasznos kiegészítő a vízszűrő betét

Nagyfokú kényelmet biztosít a legtöbb agglomerációban, hogy rendelkezésre áll a megfelelően kiépített közműhálózat, amin keresztül biztosított a stabil vízellátás. Természetesen a dolgok kicsit árnyaltabbak, mint azt elsőre gondolnánk, ugyanis a gyakran már több évtizede a föld alatt lévő vezetékek anyaga kicsit kérdésessé vált a korrodálódás miatt. Itt jön képbe a könnyen tisztítható vízszűrő betét.

Ezt a kiegészítőt felhelyezve megelőzhetjük, hogy a rendszerbe bekerülő vagy ott keletkező üledékek a pohárba jussanak. Az AQUA vízszűrő betét anyagát tekintve műanyag, 20″ hosszúságú és 80 micron finomsággal rendelkezik. A maximális átfolyási sebesség 106 liter percenként. Ennél nagyobb áramlás esetén már fennáll a sérülés esélye.

Egyszerűen tisztítható és minimális a dugulás esélye. Ipari és háztartási környezetben egyaránt bevethető a vízszűrő betét. Ha eddig problémát jelentettek a különféle lepedékek, akkor ennyire egyszerűen meg lehet azoktól szabadulni. Tartsuk szem előtt, hogy 2-3 évente cserére lesz szükség, de addig nagy hatásfokkal működik.