Ilyen garázsban akár a sportautódat is tárolhatod!

Biztonságos garázs
Biztonságos garázs

A gépkocsiját mindenki óvja még széltől is, főleg ha új és drága járműről van szó. A legnagyobb védelmet egy modern, biztonságos és jól záródó garázs tudja biztosítani.

Egy ilyen építményben bármilyen drága autót tarthatunk és biztosak lehetünk benne, hogy semmi baja nem esik. Ehhez szükség van egy megfelelő garázskapura. Ma már igazán sokféle konstrukció szerezhető be a szaküzletekben.

Vannak felfelé nyíló, úgynevezett billenő kapuk, kétszárnyú kapuk és a szekcionált bejáratok, amelyek a nyitott állapotban a garázs mennyezete alatt foglalnak helyet. Ezek a modern berendezések akár motorizálhatóak is, így egyszerűen kézi vezérléssel vagy távirányítóval is nyithatóak, csukhatóak. A lényeg, hogy illetéktelenek ne tudják kinyitni, sem felfeszíteni.

Így akár a drága sportautó is biztonságosan tárolható a garázsban. Persze ezek a garázskapuk nemcsak a betörők ellen kell védelmet nyújtsanak, hanem télen, a nagy hideg ellen is. Ugyanis hidegben sok autó nem indul, legalábbis nem könnyen. Ezek a szerkezetek tehát kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért fűteni is lehet télen a garázst, hiszen a hőenergia nem fog távozni.

Print Friendly, PDF & Email