Polisztirol gyöngy, a babzsákfotelek töltéséhez

Polisztirol gyöngy
Polisztirol gyöngy

Azoknak, akik egy vagy akár több babzsákfotel megvásárlását fontolgatják, előrelátóaknak kell lenniük. Hiszen annak ellenére, hogy a fotelekben található polisztirol gyöngy zsákja strapabíró anyagból készül, mégis előfordulhat, hogy egy rossz mozdulat vagy baleset következtében kiszakad az ülőke huzatja, s a töltelék nagy része a padlónkon fog landolni.

Igaz, egy seprű és egy lapát segítségével könnyedén orvosolhatjuk ezt a problémát, azonban nem árt, ha mindig van otthon tartalékban egy zsákocska polisztirol gyöngy. Az újratöltés a töltő anyag pótlásával történik, s eme folyamatnak köszönhetően újra ugyanazt a tartást és kényelmet fogja biztosítani számunkra kedvenc babzsákfotelünk.

Ha ellátogatunk a www.bab-szem.hu webáruházba, észrevehetjük, hogy a polisztirol gyöngy nemcsak újratöltésre alkalmas, hanem saját kezűleg elkészített fotelek megtöltésére is. Hiszen az említett internetes oldalon vásárolhatóak úgynevezett McGyver csomagok, amelyek tartalmaznak minden szükséges kelléket ahhoz, hogy a még varrásban tapasztalatlanok is sikeresen megvalósítsák első babzsákfotelvarró projektjüket.