Megbízható, modern, energiatakarékos HD klíma

A HD klíma előnyei
A HD klíma előnyei

Megunta, hogy a meleg kínozza, nem tud éjszaka aludni, teljesen vizes reggel az ágynemű? Megbízható, modern, energiatakarékos, olcsó, hűtő-fűtő berendezést keres? A HD klíma, más néven Hamilton Digital légkondicionáló minden válaszára megfelel.

A 3,6 KW-os változat már akár 42 négyzetméteres lakterületet is el tud látni. Ez a prémiumminőségű légkondicionáló miden jelenlegi követelménynek eleget tesz, akár 5 év kiterjesztett garanciát is vállal a gyártó, ha megfelelően regisztrálja a nyilvántartásba.

Ugyanakkor nem szabad elfeledkezni arról, hogy a légkondicionáló berendezések szakszerű szerelését csak F1 vagy F2 gázvizsgával rendelkező szerelő végezheti el.

További előnyei a HD klíma berendezésnek, valamennyi inverteres, split modellhez tartozik a digitális kijelző, időzítő funkció, áramszünet esetén automata újraindulás, DC inverter, éjszakai üzemmód, párátlanító üzemmód, TURBO üzemmód, automatikus lebegő légterelés le/fel, jobbra/balra, a hőcserélő „BLUE FINE” bevonatú, valamint szűrők, finomszűrő: „Vitamin C” technológia, szagtalanító – hideg katalítikus finomszűrő, antibakteriális szűrő.