Oleo Mac láncfűrész

Minden téren modern az Oleo Mac láncfűrész

Egy megbízható, tartós és nagy teljesítményre képes láncfűrészre számtalan helyen szükség van, de főleg ott, ahol például fával történik télen a fűtés, esetleg ilyen-olyan okok miatt fával vagy fákkal szükséges dolgozni. Mivel az Oleo Mac láncfűrész intenzív munkára lett tervezve, tökéletesen beválik ott, ahol bizony minden nap előkerül ez az erős szerszám. Igényes felhasználóknak szánták a terméket a mérnökök.

A kompakt kialakítása és remek súly/teljesítmény arányának köszönhetően egyértelműen nagyon hatékony és egyben sokoldalú. Nem okoz majd csalódást az Oleo Mac láncfűrész, amikor a gallyazás, a metszés vagy a rönkdarabolás a cél. A felépítésének szerves részét képezi a két elasztikus szegmensű dugattyúgyűrű, a kovácsolt acél tengely és hajtókar, illetve a görgős kosarak is adottak.

Az Oleo Mac láncfűrész mellett szól továbbá az elektromos indítású digitális gyújtótekercs megléte. A változó előgyújtás lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás csökkentését, és megkönnyíti a gép beindítását. Előny még a karba beépített, többfunkciós on-off kapcsoló, szívató és félgyorsító tartozék megléte.