Mobil üzemanyagtartály gépparkok töltéséhez

Mobil üzemanyagtartály

Biztosan Ön is látott már olyan traktorokat, nagyméretű gépeket, amelyekkel egész nap a földön dolgoznak. Ezek, bár nagyméretű tankkal rendelkeznek, mégis utántöltést igényelnek. Egy mobil üzemanyagtartály kiváló választás a mezőgazdasági gépek töltéséhez. Amikor egy nagygép üzemanyaga kezd kifogyni, akkor a sofőr jelez a cégnek, ami kiküldi a mobil töltőállomást. Természetesen ezt a terméket többféle változatban is beszerezheti az uzemanyagtartaly.hu webáruházból. A weboldalon igen sokféle árucikket szemügyre vehet.

Többek között a benzinkút üzemeltetéséhez szükséges alapanyagokat és kiegészítőket is megtalálhatja. Idesorolható a kútoszlop, az üzemanyagtartály, a töltőpisztoly, valamint a mobil üzemanyagtartály. Ha Ön is szeretne létrehozni egy gépparkot, amivel mezőgazdasági munkát végezne, akkor mindenképpen igényeljen egyénre szabott árajánlatot a webáruház szakembereitől. A mobil üzemanyagtartályt arra fejlesztették ki, hogy a földön dolgozó gépeket újra tudják tölteni. Így a munkavégzés folyamatos lesz és akadálymentes.

Az üzemanyagtöltő pisztoly működése manuális is lehet, de automata változatban szintén megvásárolható. Arra figyeljen oda egy benzinkút kialakítása előtt, hogy a nagyobb méretű teherautók másféle tankoló pisztolyt igényelnek. A szélesebb tankoló nyílás miatt, a pisztoly végének is szélesebbnek kell lennie. Az üzemanyagtöltő pisztoly egy elengedhetetlen kiegészítőnek számít, amiből kutanként, illetve oszloponként célszerű 2-4 darabot elhelyezni. Minden üzemanyagnak a típusához szükséges egy-egy pisztoly.

Az üzemanyagtöltő pisztoly működése végtelenül egyszerű. Amikor a vásárló megnyomja a pisztolyon megtalálható reteszt, akkor a szivattyú működésbe lép és felszívja a töltőanyagot, a kúton található számláló pedig elindul. Ezen láthatja a vásárló az árat, amit fizetnie kell, valamint a betöltött üzemanyag mennyiségét. Az üzemanyagtöltő pisztoly működése benzinhez, dieselhez és AdBlue töltőanyaghoz is tökéletes választás. Válasszon Ön is minőségi termékeket a gépparkjához!