csajozasi tippek

Neten is bevethető csajozási tippek

csajozasi tippek
Csajozási tippek

Az ismerkedés nehéz műfaj és ahogy idősebbek leszünk, ez egyre nehezebbé válik. A munka mellett kevés idő marad szórakozni, ha mégis, akkor nem arra vágyunk, hogy mindenféle elcsépelt dumával próbáljanak meg felszedni egy éjszakára. A csajozási tanácsok leginkább erre fókuszálnak, de egy komolyabb nőnek azért több kell. Amikor elérkezik ez a felismerés, akkor jön képbe az internetes ismerkedés gondolata. Abszolút hasonló, mint egy bárban, csak nagyobb a merítés, talán őszintébbek is az emberek, mivel nincs tétje a dolognak, nincs megalázó szituáció, felsülés.

Azonban a tétnélküliségnek megvan a hátránya is, a csajozási tanácsok ilyenkor nem sok férfinak jutnak eszébe, elfelejtik, hogy azért a hódítás, az hódítás! Nem úgy kell kezelni egy frissen megismert nőt, mintha már évmilliók óta az élete része lenne. Ne azt kell kérdezni, hogy milyen napja volt, inkább azt, milyen élete van. A csajozási tanácsok közül a legalapvetőbbek a neten is alkalmazhatóak. Légy kíváncsi a másikra, légy eredeti, vicces és meglesz az eredménye! Vannak férfiak, akiknek szinte az összes nő a lába előtt hever.

Ehhez sokszor elég egy jó külső, persze minél több pozitív tulajdonság gyűlik még össze benne, mint magabiztosság, humor, intelligencia, annál több nőt képes meghódítani. Valamint vannak a kevésbé szerencsések, akiknek a csajozási tippek elkerülhetetlenül az életük részei, mivel kevésbé szerencsések és nem futnak utánuk a lányok. Viszont, mivel a vadászösztön még mindig része a srácok ősi énjének, talán jobban is értékelik azokat a nőket, akiket nekik kell megszerezni.

A csajozási tippekkel azonban csínján kell bánni, nem szabad mindent elhinni, bele kell látni a másik félbe ahhoz, hogy tudják, mi fog működni, mire van szüksége. Az igazság, hogy a lányok is ezt csinálják. A viselkedés, a testbeszéd alapján döntenek, így egy kicsit mindegy is, milyen csajozási tippek, trükkök lesznek alkalmazva. Viszont a humor, a spontaneitás sohasem árt, hiszen még a legszigorúbb ellenállás is megtörhető egy kis jókedvvel, kedvességgel.