Nyúlketrec extrákkal, bőséges választékból

Nyúlketrec extrákkal
Nyúlketrec extrákkal

Egyesek kutyát, mások cicát tartanak inkább az otthonukban, de egyre gyakoribb a nyúl, mint házi kedvenc, főleg a húsvéti időszakban. Ennek a kis szőrmóknak nagy előnye, hogy az igényei elég csekélyek. Egy jól felszerelt nyúlketrec, a megfelelő táplálék és némi törődés ki is elégíti azokat.

A kutyákkal, macskákkal és egyéb házi állatokkal ellentétben, a nyulak igen lusták. Legalábbis a mozgásigényük nem túl nagy. Ha minden megvan a közelükben, amire szükségük lehet, akkor alig mozognak. Így már egy kisméretű nyúlketrec is megfelelő lakóhelyet biztosít a számukra.

Persze azért megfelelő méretű kell legyen ahhoz, hogy minden elférjen benne, amire szüksége van a kis kedvencünknek és a minimális mozgásigényét ki tudja elégíteni. Az allateledelnagyker.hu oldalon található internetes áruházban számtalan nyúlketrec közül válogathatnak a vásárlók.

Ezek többnyire fel is vannak szerelve a szükséges eszközökkel, mint az itató, etető, fekvőhely és még a nyuszik számára játékokkal is kedveskednek a forgalmazók. Így Önnek már csupán arról kell gondoskodnia, hogy friss víz és étel legyen a szőrmók előtt.