makréla konzerv

Széleskörűen felhasználható a makréla konzerv

Az erősebb fűszerezéssel készült ételek kedvelőinek javasolt a csípős makréla konzerv fogyasztása, ami teljességgel különleges ízesítésű. Ezt elő- vagy főételként egyaránt lehet fogyasztani pirítóssal, de készíthetünk belőle hideg- és melegszendvicset, valamint saláták, főtt vagy sült ételek előállításához is kiválóan alkalmas.

Tehát jó, ha mindig van otthon makréla konzerv, amihez nyúlhatunk, ha valami ínyencséggel szeretnénk meglepni a családtagjainkat, a barátainkat.

Egyszerűen és kedvező anyagi feltételekkel juthatunk hozzá a termékhez az iztenger.hu webáruháznak köszönhetően. Egyébként a makréla fogyasztásának számtalan jótékony előnye van a szervezetre, megvéd a betegségektől. Akkor sem veszíti el hasznos összetevőit, ha éppen konzerv formájába kerül.

Magas a fehérje és az Omega3 zsírtartalma, ráadásul kijelenthető, hogy lágyabb ízű, mint a tonhal. A különleges ízesítésű makréla konzerv egyaránt jó választás a mindennapokra, ünnepekre és akkor is, ha hosszabb utazásra készülünk, amire nem romlandó ételeket akarunk vinni.