Tolóajtóval új világba lehet belépni

Tolóajtók

Most készül belekezdeni a lakásfelújításba? Akkor előtte ne felejtse el végigböngészni a szalafa.hu webáruház választékát! A tolóajtók a gardróbokhoz is tökéletesek. Nem csak helytakarékosak, hanem lenyűgöző látványt is tudnak nyújtani a legmodernebb tolóajtók. Egy igényes változat akár még a nappali bejáratát is szépen tudja díszíteni. Azokban az esetekben, amikor az ajtószárnyak kinyitásához nincs elég hely, akkor jöhet szóba megoldásként a tolóajtó. Ezeket az ajtókat kétféle csoportba lehet sorolni.

A speciális nyílászárók elhúzhatóak a fal mögé és a fal elé is. Ezt leginkább az dönti el, hogy Ön melyiket választja. A weboldal sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberei is segítenek abban az esetben, ha nem tudja, hogy melyik ajtót válassza. A Szalafa kiváló minőségű nyílászárói praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak. A falba futó tolóajtókat szokták a legtöbben igényelni.

Azonban ennél a megoldásnál még a lakásépítés pillanatában ki kell jelölni a tok és az ajtó helyét. A tolóajtó helyét meg kell tervezni, mivel a falba csúszó falfülkét akár gipszkartonból is ki lehet alakítani. A gipszkarton helyett választhat téglát is, amelyeket kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. A színvonalas tolóajtók felső sín megvezetéssel is megvásárolhatóak, az alsó részén csak egy kisméretű vezető nyelv kerül elhelyezésre. A szalafa.hu weboldalon mindenféle terméket megtekinthet, amelyeket a szakértők rövid határidővel be tudnak építeni.

A tolóajtókra különböző kagylók kerülnek felszerelésre, de fogantyúkat is választhat, amelyek teljesen harmonizálnak az ajtó anyagával. A tolóajtók üvegezéssel is megvásárolhatóak, amelyek lehetnek díszesek is. A kétszárnyú típusokra lehet szerelni praktikus vasalatokat is, amelyekkel egyszerre lehet mozgatni a nyílászárókat. A harmonikaajtók is népszerűeknek számítanak, amelyeknél a tokszárak mellett lévő első szárny fele olyan széles, mint a középen megtalálható szárny. Mindegy, hogy milyen ajtó mellett dönt, a lényeg a minőség és az ár/érték arány szem előtt tartása!