A festett üveg egyedi hangulatot teremt az otthonában

A festett üveg kiváló dekoráló anyag
A festett üveg kiváló dekoráló anyag

A lakberendezés és belsőépítészet terén igen sok forradalmi újítást látott napvilágot az elmúlt években. Ilyen többek között a festett üveg használata, mint felületburkoló anyag.

Ezzel a remek megoldással minden lakás egyedivé és különleges hangulatúvá varázsolható. Ugyanakkor gazdasági szempontból is megéri ezt a megoldást választani. Sőt, a takarítással is időt spórolhat, ugyanis a festett üveg nagyon könnyen tisztítható.

Ez a fajta üveg nem alkalmazható a lakás bármelyik helyiségében. A konyhától a fürdőszobáig, bárhol kellemes hangulatot teremthet. Nemcsak burkolóanyaként használható, hanem akár zuhanykabin vagy üvegtető is készíthető belőle. A festett üveg biztonsági üvegből is készülhet, így a nagy terhelésnek kitett helyeken is kiválóan megállja a helyét.

Az üvegtetőn átszűrődő fényjáték pedig varázslatos hangulatot teremthet az Ön otthonában is. Hasonló hatás érhető el azzal is, ha a festett üvegből készült burkolat mögé világítótesteket helyezünk el. Próbálja ki Ön is ezt a remek lehetőséget, ha legközelebb felújítja a lakását!