USA nyugati part

Az USA nyugati part népszerű nagyvárosai

A filmekből ismerik a legtöbben az Egyesült Államok fontos városait, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, San Diego. Ezek a nyugati rész népszerű nagyvárosainak számítanak. Sokan dédelgetik magukban a tervet, miszerint legalább egyszer az életben eljutnak majd az USA nyugati part területére. Érthető, ugyanis nemcsak a fantasztikus városokat tudjuk meglátogatni, hanem számtalan nevezetesség és természeti kincs is várja az idelátogató turistákat.

Az Amerika Neked utazási iroda szervezésében, az USA nyugati part könnyen felkereshető. Kínálatában vannak San Franciscot, Los Angelest és Las Vegast érintő utazások egyaránt. 11-től egészen 23 napos utazásokra jelentkezhetünk, tehát viszonylag hosszú időt eltölthetünk ennek a csodálatos kontinensnek a nyugati részén. A legtöbben úgy gondolják, hogy egy ilyen utat nem engedhetnek meg maguknak anyagilag, pedig nem kell súlyos milliókat félretenni azért, hogy el lehessen utazni. Ennél az utazási irodánál az USA nyugati part kedvező áron érhető el, már 309 000 Forinttól, repülőjegyekkel együtt.

Az iroda weboldalán tájékozódhatunk

A kontinens bármelyik tájára segítenek eljutni ezek a szakemberek, ahol zavartalanul kipihenhetjük magunkat. Az Amerika Neked weboldalán arról is olvashatunk, hogy például Costa Ricán mennyire gyönyörű helyeken nyaralhatunk. Az ország a fenntartható ökoturizmusra költi pénzügyi forrásait. Ennek köszönhetően, a turisták érintetlen esőerdőket, varázslatos nemzeti parkokat, vízeséseket, vulkánokat, állatmenhelyeket látogathatnak meg.

Gyönyörűek a karibi és csendes-óceáni partszakaszok, ahol szörfözni tanulhatunk, megfigyelhetjük a bálnák és teknősök vándorlását, de akinek ahhoz van kedve, az egyszerűen csak elnyújtózik a tengerpartok valamelyikén. A cég weboldalán fent van ezeknek a helyeknek az időjárása is, az utazás feltételei és tartalma stb. A 13 napra történő Costa Rica utazás ára tartalmazza a repülőjegyet adókkal, illetékekkel, az utazást prémium légitársaságokkal, autóbérlést biztosítással az ott tartózkodás ideje alatt, valamint igényes szállást. Az iroda weboldalán minden további információ szerepel.