Barbell piercing

Barbell piercing sokféle kivitelben

Ha szeretné a kollekcióját bővíteni, akkor ezt a terméket be kell szereznie! A menetes, fényes Barbell piercing figyelemfelkeltő tulajdonsággal bír. Az anyagát tekintve orvosi acélból készül. Nagyon megbízható, így nem okoz semmiféle allergiás reakciót.

Változatos színkombinációban kapható, így mindenki megtalálhatja az ízlésére valót. Hosszabb és rövidebb kivitelben egyaránt megvásárolható. Tökéletesen mutat a szemöldökbe vagy a fülbe helyezve. A Barbell piercing virág, levél, kör és könnycsepp formában a hölgyek kedvence. Eltérő formájú köveket tartalmaz, amelyek ragyogóan csillognak. A művelet mindig érzéstelenítéssel történik.

Azt, hogy milyen szert alkalmaznak, attól függ, hogy hol történik a belövés. Az átszúrt területen seb alakul ki, amit megfelelően kell ápolni. A gyógyulási idő mindenkinél változó. A szövődmények kialakulása elkerülhető, ha betartja a szakember előírásait. A Barbell piercing nem túl drága, így érdemes több mintázatban beszerezni. A rendelést online is intézheti, hiszen a felhozatal óriási.