Dunaplaszt kerítésfesték

Egyszerűen és gyorsan alkalmazható a Dunaplaszt kerítésfesték

A Dunaplaszt kerítésfesték remek alternatívát nyújt azoknak, akik tartós és esztétikus megoldást keresnek a kerítés védelmére. Kifejezetten kültéri fémfelületekre lett kifejlesztve, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amiknek köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, biztosítva a hosszú élettartamot és a felület szép megjelenését.

A Dunaplaszt kerítésfesték alapját speciális akrilgyanta adja, ami kiváló tapadást biztosít a különböző fémfelületeken, beleértve a vasat, az acélt és az alumíniumot is.  UV-álló, ami azt jelenti, hogy hosszú időn keresztül megőrzi az élénk színeit, nem fakul vagy sárgul be az erős napsugárzás hatására sem.

Emellett a termék vízlepergető tulajdonságokkal is bír, így az eső vagy a hó sem károsítja a festett felületet. A Dunaplaszt kerítésfesték alkalmazása egyszerű és gyors, ami különösen előnyös azoknak, akik saját maguk szeretnék elvégezni a festési munkálatokat. A festéket közvetlenül a megfelelően előkészített felületre lehet felvinni, ecsettel, hengerrel vagy szórópisztollyal.