A Moyra körömlakk változatos kollekciói

Moyra körömlakk

A kézápolás ma már több egy szép manikűrnél a selymes kezeken. Sokkal több kell ennél manapság a nőknek. A Moyra körömlakk olyan választékkal rukkolt elő, aminek sok más márkának feladta a leckét. Ezek a termékek ugyanis nemcsak arra koncentrálnak, hogy minél több színben pompázzanak, a változatos textúrákra is nagy hangsúlyt fektetnek.

A holografikus, a tengeri só vagy a metál effektus csak pár azokból a fantasztikus felületekből, amit ez a márka tud. A Moyra körömlakk család így különböző tematikájú kollekciókkal gyönyörködteti a szép és otthon is könnyen elkészíthető manikűr kedvelőit.

Az „Africa” fantázianevű kollekció vad, élénk színekben tobzódik, szinte érezzük a dzsungel illatát, hangulatát. A „Stardust” a csillagok ragyogását hozza el nekünk. A Moyra körömlakk család nemcsak a fantasztikus színei és effektusai miatt különleges, de a minősége is kiemelkedő. Nagyon tartós, könnyen terül, hamar szárad. Pillanatok alatt gyönyörű és izgalmas manikűrhöz lehet jutni. Rendelje meg most a kedvenc típusait!