Targoncavezetői tanfolyam raktári munkások számára

Targoncavezetői tanfolyam

Ennek a nagyszerű lehetőségnek köszönhetően megszerezheti a munkagéphez való jogosítványt, ezáltal pedig sok munka közül tud majd válogatni, ami biztos megélhetést eredményez. A targoncavezetői tanfolyam cégek részére is ajánlott, hogy az ott dolgozó személyek megfelelő szakképesítést szerezzenek. A foglalkozás vizsgakérdései az interneten keresztül szintén a hallgatók rendelkezésére állnak. Konzultációs időpontokat minden esetben a képzés oktatóival lehet egyeztetni.

Ha valami okból kifolyólag az időbeosztás nem megfelelő, ami ritkán fordul elő, hiszen sohasem munkaidőben történik, akkor a távoktatást is igénybe lehet venni.

A targoncavezetői tanfolyam által lehetőség van Europass bizonyítványt is igényelni, annak érdekében, hogy a hazánkban szerzett szakképesítést külföldi munkavállalás esetén is elismerjék a más-más országbeli hatóságok. Ezt a bizonyítványt a hallgató kérésének megfelelően német, angol vagy francia nyelven állítják ki. A vizsga feladat elméleti, tételhúzós szóbeli, illetve gyakorlati tevékenységből áll.